Logistik & Order

För att säkra hög kvalité och välplanerade leveranser med miljöansvar och kostnadseffektivitet, samverkar vi med POSTNORD. Postnords verksamhet bygger på ett nära samarbete med importörer. Distributionen når idag samtliga Systembolag, restauranggrossister, restauranger och hotell över hela riket. POSTNORD ansvarar för logistik i hela världen med marknadens mest effektiva lagerstyrningssystem, där de kan ansvara för kunders avrop mot producenter runt om i världen.

Transporterna från producent till lager genomföres av POSTNORD kostnadseffektivt såväl som med ett miljöperspektiv. Med ett gemensamt transportsystem och säkrade samleveranser till Systembolaget och Horeca (hotell och restaurang) värnas miljön medvetet. För oss sköter POSTNORD bland annat lagerstyrning, rådgivning, distribution, orderhantering, lagerhantering, infrakthantering och administration.

Vår ordermottagning

Ordermottagning måndag – fredag kl 10.00 -15:00  (lunchstängt 12-13)

Öppettider måndag – fredag 10:00 – 16:00

martina.jansson@winepartnersrestaurang.se
+46 730 96 92 13

Våra leveransvillkor

Fraktfritt då order uppgår till minst 7 kolli. Fraktfritt även då ordern är under 7 kolli men till ett belopp över 6800:- exkl. moms. Flaskplock på sprit och vin över 300 kr exkl moms  är fraktfritt till ett ordervärde om 6800 :- exkl moms

Fraktkostnaden är 300:- för order under 7 kolli.

 

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

Jag är under 25 år